Sammenlægning af foreninger

NYT NYT NYT NYT NYT
Klinkby Gymnastikforening har her til aften holdt ekstraordinær generalforsamling hvor det blev vedtaget, at nedlægge foreningen, for at slå sig sammen med Klinkby Boldklub som nu får nyt navn:

KLINKBY IDRÆTSFORENING vil fremover varetage alle idrætsgrene, så vi fortsætter med alle de spændende tilbud vi hver især haft indtil nu – både gymnastik, fitness, håndbold, fodbold, badminton og meget mere.

Den nye bestyrelse består af:
Finn Haagensen, Esper Agger, Christina Raundahl, Anna Kjærgaard, Maria Holst Urup, Ida Herping, Carsten Stokvad, Mona Kirkeby, Helene Nørgaard Herping.

Vi glæder os alle meget til det fremtidige arbejde og til at kunne udbyde en masse spændende tilbud her i Klinkby.